Hibiscus "Sangria"
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Hibiscus "Sangria". Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 77 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 85 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de bile de pepene galben, ananas, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Hibiscus " Sangria, Jamaica (hibiscus) Sangria, și Răcitor De Ceai Spumant Hibiscus Sangria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, încălziți apa până la fierbere. Se amestecă florile de hibiscus. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit timp de 20 până la 30 de minute sau până când apa capătă o culoare visiniu profund.
Se strecoară amestecul de hibiscus; aruncați florile. Se amestecă zahărul până se dizolvă; se lasă să stea până se răcește complet.
Se amestecă vinul și fructele în amestecul de hibiscus răcit. Se dă la frigider până la rece.