Hibiscus Margarita
Hibiscus Margaritan este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă face 6 porții cu 81 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pene de tei, grand marnier, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Hibiscus Margarita, Hibiscus Lime Margarita, și Afine Hibiscus Margarita Punch.
Instrucțiuni
Așezați tequila într-o cratiță medie și încălziți-o la foc mediu-mic până când temperatura ajunge la 160 km f și tequila abia începe să se aburească, aproximativ 6 până la 8 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați florile de Jamaica, acoperiți și abrupți timp de 15 minute.
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste un recipient nereactiv, rezistent la căldură, de 1 litru și turnați tequila infuzată prin strecurătoare; aruncați solidele.
Adăugați ingredientele măsurate rămase și amestecați pentru a combina uniform. Acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 1 1/2 ore.Chiar înainte de servire, amestecați pentru a se recombina.
Se toarnă într-un pahar de margarita umplut cu gheață și se ornează cu o pană de var. Alternativ, puneți 4 uncii de amestec de margarita într-un agitator de cocktail. Umpleți agitatorul la jumătate cu gheață și agitați energic până când exteriorul este înghețat, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă conținutul într-un pahar de margarita răcit, se ornează cu o pană de var și se servește. Repetați pentru margaritele rămase.