Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați heringul murat. O porție conține 249 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână file de hering, suc de lămâie, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă murată și hering, Mușcături De Hering Murat Scandinav, și Hering Murat (Sledzie Poloneză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați heringul într - un recipient de 4 până la 6 litri și acoperiți cu apă. Se dă la frigider peste noapte, schimbând apa o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hering
Apă
2
Combinați 1 1/2 căni de apă, oțet, zahăr, fructe de pădure, boabe de piper, semințe de muștar, semințe de coriandru și frunze de dafin într-o cratiță medie, nereactivă și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Muștar
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Oțet
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă să ajungă la temperatura camerei. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
4
Scurgeți fileurile de hering, clătiți și uscați. Feliați transversal în bucăți de 1-1 / 2 inci. Aranjați peștele într-un vas sau recipient nereactiv, cu un capac etanș. Aranjați mărar, morcovi și ceapă deasupra peștelui și turnați saramură răcită în vas. Acoperiți și refrigerați cel puțin 24 de ore și până la 4 zile. Pentru a servi, scoateți heringul din saramură și mâncați simplu, cu morcovii murați și ceapa, sau cu biscuiți de secară și pâine prăjită.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.