HERDEZ OLX ouă Bandito
HERDEZ ou Bandito ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 929 calorii, 34G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ouă, gălbenușuri de ou, cârnați chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Bandito Aripi De Pui, Câini De Chili Bandito, și Câini De Chili Bandito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți fundul unui cazan dublu pe jumătate plin cu apă (partea superioară a cazanului dublu nu trebuie să atingă apa). Aduceți apa la foc mic la foc mediu-mare. În partea superioară a cazanului dublu peste apa care fierbe, bateți gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, pudra de chipotle, sosul de gătit Mexican și 1 lingură de apă.
Treceți treptat untul topit în amestecul de gălbenușuri de ou, puțin câte puțin. Dacă sosul începe să devină prea gros, adăugați o linguriță sau două de apă fierbinte. Continuați să bateți până când se încorporează tot untul.
Bateți în sare de usturoi, apoi opriți focul.
Puneți un capac pe tigaie pentru a menține sosul cald.
Pentru a bracona ouăle, umpleți o cratiță mare cu 3 centimetri de apă. Aduceți apa la foc mic la foc mediu-mare; adăugați oțet. Rotiți apa pentru a face un "vârtej", apoi rupeți cu grijă ouăle, pe rând, în mijlocul "vârtejului" și lăsați să gătească timp de 2 1/2 până la 3 minute. Gălbenușurile ar trebui să fie încă moi în centru.
Scoateți ouăle din apă cu o lingură pliată și așezați-le pe o farfurie caldă.
În timp ce ouăle braconează, gătiți chorizo într-o tigaie medie la foc mediu-mare până când sunt fierte. Își va păstra culoarea roșie aprinsă (condimentele), așa că verificați temperatura pentru a asigura coacerea. Un termometru cu citire instantanee ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).
Scoateți de pe foc când ați terminat.
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de la sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului la setare scăzută.
Aranjați rundele bolillo pe o foaie de copt și prăjiți ușor sub broiler, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Așezați câteva runde bolillo (dimensiunea va varia) pe fiecare farfurie și acoperiți fiecare porție cu 1/4 C de chorizo gătit. Topiți cârnații cu două ouă pocate.
Stropiți cu sos bandito și presărați cu cilantro tocat și/sau pene de var.