Herb Marinat Londra Broil
Herb marinat Londra Broil necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 151 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sos worcestershire, praf de usturoi, friptură rotundă superioară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Marinat Londra Broil, Soia-Marinat Londra Broil, și Bourbon Soia Marinat Londra Broil.
Instrucțiuni
Combinați vinul, uleiul de măsline și condimentele într-o pungă mare de plastic cu auto-închidere.
Puneți friptura în pungă și sigilați. Întoarceți ușor punga pentru a distribui marinada. Refrigerați 30 de minute sau până la 3 ore pentru o aromă mai puternică. Întoarceți geanta ocazional.
Ungeți ușor grătarul. Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți friptura din marinată; rezervarea marinadei. Grătați 8-10 minute pe fiecare parte sau până la coacerea dorită.
Periați cu marinada rezervată după întoarcere. Aruncați marinada rămasă.
Tăiați în felii subțiri peste cereale.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah