Herb Iaurt De Pui
Herb iaurt de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 479 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,87 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper, piept de pui, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Socca de năut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt, Sandviș cu pinion de pui cu ardei roșu prăjit, măsline Kalamatan și iaurt cu ierburi, și Pâine Cu Ierburi De Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați împreună toate ingredientele de marinadă.
Adăugați piept de pui la marinată. Acoperiți și refrigerați. Se lasă la marinat cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Când este gata, scoateți puiul din marinată.
Așezați pe un grătar și gătiți la foc mare timp de 6 minute pe fiecare parte.
Scoateți din grătar într-o tigaie rezistentă la căldură și introduceți-o în cuptor timp de 10 minute, pentru a termina de gătit.
Tăiați castravetele și adăugați-le într-un castron mediu. Se amestecă ingredientele rămase și se combină bine. Acoperiți și puneți-l în frigider până când este gata de utilizare.
Feliați puiul în fâșii și așezați peste un pat de spanac, dacă doriți, pe un platou de servire. Se acoperă cu sos de ierburi-iaurt-castraveți și se servește.