Herb Frittata: Frittata con le Erbe
Herb Frittata: Frittata con le Erbe ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 188 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți busuioc, frunze de pătrunjel, cimbru proaspăt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Frittata verde: Frittata con le Erbe, Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), și Frittatan ai peperoni (ardei gras Frittata).
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, bateți ouăle cu 6 ierburi și condimentați cu sare și piper.
Într-o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci, topiți untul la foc mediu până când se rumenesc.
Adăugați amestecul de ou și gătiți încet timp de 12 până la 15 minute, până când se fixează pe fund. Răsturnați cu grijă și continuați să gătiți 6 până la 7 minute, până la setare. Se lasă să se răcească și se servește tăiat în pene cu o salată din ierburi, îmbrăcată ușor în ulei de măsline și oțet de vin roșu.