Herb Frecat Carne De Porc

Herb Frecat Carne De Porc
Carnea de porc frecată cu ierburi necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 212 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o marinată la un preț rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână apă, sos de soia, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Frecat Cu Ierburi, Friptură De Porc Frecată Cu Ierburi, și Filet De Porc Frecat Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron, combinați salvie, sare, piper și usturoi. Frecați bine toată carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați carnea de porc într-o tigaie neacoperită pe grătarul cuptorului din mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 3 ore sau până când temperatura internă atinge cel puțin 145 grade F (63 grade C), în funcție de coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Între timp, puneți îndulcitorul granulat SPLENDA diametru, amidonul de porumb, oțetul, apa și sosul de soia într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
îndulcitorîndulcitor
SplendaSplenda
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Se încălzește, amestecând ocazional, până când amestecul începe să baloneze și să se îngroașe ușor.
7
Ungeți friptura cu glazură de 3 sau 4 ori în ultima 1/2 oră de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se toarnă glazura rămasă peste friptură și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista