Herb Frecat Carne De Porc

Herb Frecat Carne De Porc
Carnea de porc frecată cu ierburi necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 212 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o marinată la un preț rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână apă, sos de soia, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Frecat Cu Ierburi, Friptură De Porc Frecată Cu Ierburi, și Filet De Porc Frecat Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron, combinați salvie, sare, piper și usturoi. Frecați bine toată carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați carnea de porc într-o tigaie neacoperită pe grătarul cuptorului din mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 3 ore sau până când temperatura internă atinge cel puțin 145 grade F (63 grade C), în funcție de coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, puneți îndulcitorul granulat SPLENDA diametru, amidonul de porumb, oțetul, apa și sosul de soia într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
îndulcitorîndulcitor
SplendaSplenda
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se încălzește, amestecând ocazional, până când amestecul începe să baloneze și să se îngroașe ușor.
7
Ungeți friptura cu glazură de 3 sau 4 ori în ultima 1/2 oră de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se toarnă glazura rămasă peste friptură și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista