Carnea de porc frecată cu ierburi necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 212 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o marinată la un preț rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână apă, sos de soia, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Frecat Cu Ierburi, Friptură De Porc Frecată Cu Ierburi, și Filet De Porc Frecat Cu Ierburi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron, combinați salvie, sare, piper și usturoi. Frecați bine toată carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați carnea de porc într-o tigaie neacoperită pe grătarul cuptorului din mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 3 ore sau până când temperatura internă atinge cel puțin 145 grade F (63 grade C), în funcție de coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Între timp, puneți îndulcitorul granulat SPLENDA diametru, amidonul de porumb, oțetul, apa și sosul de soia într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe Baton
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
îndulcitor
Splenda
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Se încălzește, amestecând ocazional, până când amestecul începe să baloneze și să se îngroașe ușor.
7
Ungeți friptura cu glazură de 3 sau 4 ori în ultima 1/2 oră de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Se toarnă glazura rămasă peste friptură și se servește.