Herb Coeur a La Creme
Herb Coeur A La Creme ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți biscuiți, sare și piper kosher, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Herb Coeur A La Creme, Coeur la Cr la CR, și Coeur la Cr la CR.
Instrucțiuni
Așezați crema de brânză în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel. Bateți până se omogenizează. Cu mixerul la scăzut, adăugați încet smântâna și apoi coaja de lămâie, zeama de lămâie, scallions, mărar, arpagic, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Bateți până când este ferm.
Aliniați o matriță coeur de 6 inci a la creme sau o sită de 6 inci cu câteva straturi de pânză de brânză, permițând excesului să se drapeze peste laturi.
Turnați amestecul de brânză cremă în tifon și neteziți blatul. Îndoiți excesul de pânză de brânză peste partea superioară a cremei. Suspendați sita peste un castron mic, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Când este gata de servit, aruncați lichidul care s-a colectat în vas și răsturnați crema pe o farfurie.
Se servește răcit cu biscuiți.
Sursă foto: Quentin Bacon