Heath Bar-Tort De Marmeladă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Heath Bar-Marmalade Crumb Cake. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 225 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, bomboane de bomboane, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă cu piersici cu topping de Crumb de bar Heath, Tort De Bar Heath, și Tort De Bar Heath.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul și sarea într-un bol; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Combinați 1/3 cană amestec de făină și bomboană pentru topping; deoparte.
Amestecați praful de copt și bicarbonatul de sodiu în amestecul de făină rămas în castron; adăugați iaurt, lapte, coajă, vanilie și albușuri de ou. Bateți la viteza medie a unui mixer până la amestecare. Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de tort de 8 inci acoperită cu spray de gătit. Picătură marmeladă de lingurite pe aluat; vârtej împreună folosind vârful unui cuțit.
Presărați topping peste aluat.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.