Hawaiian tras sandwich-uri de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 901 calorii, 60g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de hamburger, umăr de porc, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Hawaiian Tras Sandwich-Uri De Porc, Hawaiian BBQ tras sandwich-uri de pui (aragaz lent ), și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, combinați amestecul teriyaki, boia de ardei și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Înveliți carnea de porc cu amestec de frecare, bătând până când se folosește toată frecarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Condimente Uscate Freca
4
Într-un castron amestecați împreună bulionul de pui, zahărul brun, sosul de soia, sosul de chili și sucul de ananas. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Supă De Pui
Zahăr Brun
Sos De Chili
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Puneți ceapa tocată și morcovii într-un aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Așezați carnea de porc deasupra morcovilor și cepei și turnați jumătate din amestecul de suc de ananas peste carnea de porc. Restul de rezervă pentru sosul hawaian. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 până la 8 ore. Carnea ar trebui să se destrame ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Morcov
Ceapă
Sos
Carne
Carne De Porc
7
Scoateți friptura din aragazul lent pe o placă de tăiere. Folosind 2 furci trageți cu atenție carnea în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Aragaz Lent
1
Într-un vas mediu se încălzește uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
3
Se adaugă amestecul rămas de suc de ananas, se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Serviți carnea de porc pe rulouri stropite cu sosul hawaian sau pe lateral pentru scufundare.