Hawaiian Tarte
Nevoie de o desert vegetarian? Tartele hawaiene ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 36 de porții cu 124 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 454 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, făină, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Hawaiian Cookie Tarte, Popsicles Hawaiene, și Pui Hawaiian.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, amestecați untul, vanilia și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Cerneti impreuna faina si amidonul de porumb.
Adăugați amestecul de făină în castron și amestecați cu mâna până se formează un aluat.
Rulați aluatul în bile de 1 inch și apăsați în cupe de briose în miniatură. Modelați aluatul în forma Cupei.
În fiecare cană, puneți 1 linguriță de conserve de ananas. Într-un castron mic,
Se amestecă zahărul și oul până se omogenizează bine. Se amestecă nuca de cocos în fulgi și se pune 1 linguriță din amestecul de nucă de cocos pe fiecare dintre torturile umplute cu ananas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute. Crustele Cookie ar trebui să fie ușor aurii. Răciți torturile în tigaie timp de cel puțin 15 minute înainte de a încerca să le îndepărtați. Atingeți ușor mini Tigăi pentru brioșe pe tejghea pentru a slăbi torturile. Praf ușor cu zahărul cofetarilor înainte de servire.