Hash maro și carne de porc cotlet caserola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hash Brown și porc Chop caserola. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $3.57 pe portie. O porție conține 608 calorii, 41G de proteine, și 31g de grăsime. 105 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de țelină, cotlet de porc, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Carne De Porc Afumată Chop Hash, Cotlet De Porc Cu Zahăr Brun La Grătar, și Caserola Maro Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-o tigaie mare la foc mediu, se rumenesc Cotletele de porc pe ambele părți și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, combinați smântâna, supa și laptele.
Adăugați maronii de hash și ceapa tocată; se amestecă pentru a acoperi.
Așezați amestecul într-un vas de copt de 13x9 inci și presărați brânza deasupra.
Așezați Cotletele de porc rumenite deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până când cartofii sunt încălziți și Cotletele de porc sunt complet fierte.