Hash De Șuncă Afumată

Hash De Șuncă Afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Hash de șuncă afumată. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.02 pe portie. O porție conține 219 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Ham și brânză hash caserola maro, Hash De Somon Afumat, și Hash De Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cartofii, ceapa și ardeiul gras în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă bulionul, jumătate și jumătate, Worcestershire și ketchup; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă șunca și piperul negru; gatiti 1 1/2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Piper NegruPiper Negru
Ardei GrasArdei Gras
CartofiCartofi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
BulionBulion
CeapăCeapă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presara cu ceapa si patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista