Hash De Vită Corned

Hash De Vită Corned
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Hash de vită Corned. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.32 pe portie. Această rețetă de la Simply Recipes are fani din 2014. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, pătrunjel, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Hash De Vită Corned, HASH DE VITĂ CORNED, și Hash De Vită Corned pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mare (de preferință fontă) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și gătiți câteva minute, până devine translucidă. 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se amestecă carnea de vită tocată și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Se întinde uniform peste tigaie. Creșteți căldura la mare sau medie și apăsați amestecul cu o spatulă metalică.3 nu amestecați cartofii și carnea de vită, ci lăsați-i să se rumenească. Dacă le auzi sfârâit, acest lucru este bun. Folosiți o spatulă metalică pentru a arunca o privire dedesubt și a vedea dacă se rumenesc. Dacă se rumenesc frumos, folosiți spatula pentru a răsturna secțiunile în tigaie, astfel încât să se rumenească pe cealaltă parte. Apăsați din nou cu spatula. Dacă este prea multă lipire, puteți adăuga puțin mai mult unt în tigaie. Continuați să gătiți în acest mod până când cartofii și carnea de vită se rumenesc frumos.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se ia de pe foc, se amestecă pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Adăugați o mulțime de piper negru proaspăt măcinat și adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se servește cu ouă prăjite sau pocate la micul dejun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista