Hash de păstrăv afumat cu cartofi și porumb
Hash păstrăv afumat cu cartofi și porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.31 pe portie. O porție conține 419 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de păstrăv, sare și piper, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Hash De Păstrăv Afumat, Hash De Păstrăv Afumat Cu Lămâie, și Hash De Păstrăv Afumat Cu Verdeață De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă.
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat, aruncând, până se înmoaie și se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Adăugați ceapa și ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați porumbul și păstrăvul și gătiți, amestecând, până se încălzește. Condimentează hash - ul cu sare și piper.
Într-o tigaie superficială cu apă clocotită, braconați ouăle până când albușurile sunt puse și gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 3 minute.
Scoateți ouăle cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Mound hash pe plăci, top cu ouă și servi la o dată.