Hash de cartofi cu ouă coapte
Hash de cartofi cu ouă coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 382 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți parmezan, cartofi roșii, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 40%. Încercați Hash de cartofi dulci cu ouă coapte, Hash de cartofi dulci cu ouă coapte, și Cârnați și cartofi dulci cu ouă coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aduceți la fiert o oală cu apă bine sărată.
Adăugați cartofii și fierbeți până la aproximativ 3/4 din modul făcut, aproximativ 4 minute.
Se scurge bine și se întinde pe o foaie de copt pentru a se răci.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare. Când este fierbinte, adăugați uleiul de măsline, apoi adăugați cartofii într-un singur strat. Coborâți focul la mediu și gătiți, aruncând ocazional, până când cartofii sunt cruste și rumenite, 10 până la 12 minute. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați ceapa și gătiți până când ceapa se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute
De pe foc, faceți 8 puțuri mici distanțate uniform în hash și turnați un pic de ulei de măsline în fiecare godeu. Spargeți un ou în fiecare godeu.
Presărați ouăle cu sare și piper. Împrăștiați oregano și brânza peste hash.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când ouăle sunt fierte după gustul dvs., aproximativ 5 minute pentru albușuri ferme și gălbenușuri moi.