Marlene's Hash Brown Supreme ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă 1,73 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 28 g de grăsimi și un total de 391 de calorii . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Un amestec de sare și piper, șuncă, cartofi hash brown și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 58% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cranberry Supreme Jell-O , Italian Supreme Grilled Cheese și The Belgian Supreme Ice Cream .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie antiaderentă, topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați următoarele șase ingrediente; amestecati bine. Gatiti la foc mediu-mare timp de 10-15 minute, amestecand din cand in cand, sau pana cartofii se rumenesc. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Se presară cu brânză. Acoperiți și gătiți la foc mic încă 2 minute sau până când brânza se topește.