Hash Brown Quiche
Hash Brown Quiche ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 248 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.07 pe portie. Un amestec de unt, șuncă, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Hash Quiche maro cu șuncă, Hash Brown Quiche, și Hash Brown Quiche.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Apăsați ușor maronii de hash scurse între prosoape de hârtie pentru a le usca cât mai bine. Într-o farfurie de plăcintă de 9 inci, aruncați maronii de hash cu untul topit în farfurie. Apăsați-le în partea de jos și în sus pe laturi pentru a forma o crustă.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute până se rumenesc și începeți să crocante.
Între timp, într-un bol mare de amestecare, combinați ingredientele rămase. Când crusta maro de hash este gata, turnați amestecul de ouă peste el și reveniți la cuptor.
Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F și coaceți aproximativ 30 de minute până când quiche-ul este maro auriu deschis deasupra și umflat.