Harissa Marinat Pui La Gratar
Harissa marinat pui la gratar este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 308 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți la îndemână semințe de caras, ulei de măsline, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Iaurt marinat pui la gratar cu Harissa, Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan, și Pui Marinat Charmoula Cu Linte Harissa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți ardeii roșii pe grătar și încărcați-I până când sunt negri pe toate părțile.
Puneți ardeii într-un bol și acoperiți cu folie de plastic. Când este suficient de rece pentru a manipula, răzuiți pielea neagră carbonizată de pe ardei și îndepărtați tulpina și semințele. Tăiați grosolan și rezervați. Acest lucru se poate face în totalitate înainte.
Puneți chimenul, coriandrul, feniculul și chimenul într-o tigaie uscată și prăjiți-le până devin foarte aromate. Se macină toate condimentele într-o pulbere grosieră într-o mașină de tocat condimente.
Tăiați gros ardeii uscați, aruncați-i în vasul unui robot de bucătărie și pulsați pentru a pulveriza.
Adăugați condimentele măcinate prăjite, ardeii roșii prăjiți, usturoiul tocat și pasta de roșii. Puree până când amestecul este neted.
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și puls pentru a combina.
Adăugați încă 1/4 cană de ulei de măsline și pulsați din nou. Condimentează cu sare, după gust, dacă este necesar. A se păstra într-un recipient etanș.
Aruncați părțile de pui cu harissa și lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 ore, sau peste noapte sau chiar câteva zile la frigider.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Puneți puiul pe grătar și grătați timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Este posibil să trebuiască să mutați puiul sau să îl răsturnați de câteva ori pentru a preveni arderea. Poate doriți, de asemenea, să o periați de câteva ori cu resturile de harissa, amintiți-vă doar că este destul de picant!
Scoateți puiul de pe grătar și lăsați-l să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de servire.