Harissa Marinat Pui La Gratar

Harissa Marinat Pui La Gratar
Harissa marinat pui la gratar este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 308 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți la îndemână semințe de caras, ulei de măsline, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Iaurt marinat pui la gratar cu Harissa, Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan, și Pui Marinat Charmoula Cu Linte Harissa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți ardeii roșii pe grătar și încărcați-I până când sunt negri pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Puneți ardeii într-un bol și acoperiți cu folie de plastic. Când este suficient de rece pentru a manipula, răzuiți pielea neagră carbonizată de pe ardei și îndepărtați tulpina și semințele. Tăiați grosolan și rezervați. Acest lucru se poate face în totalitate înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți chimenul, coriandrul, feniculul și chimenul într-o tigaie uscată și prăjiți-le până devin foarte aromate. Se macină toate condimentele într-o pulbere grosieră într-o mașină de tocat condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Tăiați gros ardeii uscați, aruncați-i în vasul unui robot de bucătărie și pulsați pentru a pulveriza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați condimentele măcinate prăjite, ardeii roșii prăjiți, usturoiul tocat și pasta de roșii. Puree până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
7
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Adăugați încă 1/4 cană de ulei de măsline și pulsați din nou. Condimentează cu sare, după gust, dacă este necesar. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Aruncați părțile de pui cu harissa și lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 ore, sau peste noapte sau chiar câteva zile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
HarissaHarissa
10
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Puneți puiul pe grătar și grătați timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Este posibil să trebuiască să mutați puiul sau să îl răsturnați de câteva ori pentru a preveni arderea. Poate doriți, de asemenea, să o periați de câteva ori cu resturile de harissa, amintiți-vă doar că este destul de picant!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
HarissaHarissa
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Scoateți puiul de pe grătar și lăsați-l să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista