Haricots Verts cu alune și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Haricots Verts cu alune și ceapă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 379 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți ulei de măsline, ceapă cipollini, fasole obișnuită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Haricots Verts Cu Alune, Club 55 Haricots Verts, și Haricots Verts Almondine.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă bine sărată.
Se amestecă ceapa și oțetul într-un castron mic; se presară cu un vârf de sare.
Fierbeți fasolea 3 minute pentru fasole crocantă sau 5 minute dacă doriți să fie mai fragede.
Scurgeți; plonjați într-un castron cu apă cu gheață.
Scurgeți oțetul din ceapă într-un alt bol mic și bateți în muștar, 1/3 cană de ulei și sare și piper după gust.
Aruncați fasolea cu 2/3 de ceapă, 2/3 de alune și vinetă după gust.
Se presară cu alune și ceapă rămase.