Haricots Verts Almondine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Haricots Verts Almondine. O porție conține 157 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, haricots verts, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Club 55 Haricots Verts, Haricots Verts cu Pancetta, și Salată Haricots Verts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe.
Între timp, într-o tigaie mare, prăjiți migdalele la foc mediu-mare până se rumenesc și parfumate, 3 până la 5 minute.
Se scoate din tigaie, se toacă fin și se lasă deoparte.
Albiți fasolea în apă clocotită sărată până când este crocantă, dar fragedă, 2 până la 3 minute. Sarea va conferi aromă,precum și va ajuta la menținerea fasolei crocante. Scurgeți imediat și rulați apă rece peste fasole sau plonjați într-o baie de gheață pentru a se răci și a opri procesul de gătit, apoi îndepărtați și uscați complet.
Întoarceți tigaia în arzător la foc mediu și topiți untul cu uleiul de măsline.
Adăugați șalotele, presărați sare și piper și gătiți până când începeți să se rumenească, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute. Aruncați fasolea scursă cu șalotele și adăugați coaja de lămâie și sucul. Gatiti pentru a incalzi fasolea complet, 1-2 minute.
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar. Aruncați cu migdalele tocate prăjite și transferați într-un vas de servire.