Haricots Verts Almondine

Haricots Verts Almondine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Haricots Verts Almondine. O porție conține 157 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, haricots verts, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Club 55 Haricots Verts, Haricots Verts cu Pancetta, și Salată Haricots Verts pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Între timp, într-o tigaie mare, prăjiți migdalele la foc mediu-mare până se rumenesc și parfumate, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se scoate din tigaie, se toacă fin și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Albiți fasolea în apă clocotită sărată până când este crocantă, dar fragedă, 2 până la 3 minute. Sarea va conferi aromă,precum și va ajuta la menținerea fasolei crocante. Scurgeți imediat și rulați apă rece peste fasole sau plonjați într-o baie de gheață pentru a se răci și a opri procesul de gătit, apoi îndepărtați și uscați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Întoarceți tigaia în arzător la foc mediu și topiți untul cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați șalotele, presărați sare și piper și gătiți până când începeți să se rumenească, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute. Aruncați fasolea scursă cu șalotele și adăugați coaja de lămâie și sucul. Gatiti pentru a incalzi fasolea complet, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
7
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar. Aruncați cu migdalele tocate prăjite și transferați într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista