Haricots fumoase Verts și ciuperci
Smoky Haricots Verts și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 88 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, piper, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui fiert cu ciuperci, migdale și Haricots Sotate Verts, Haricots Verts Cu Alune, și Salată Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mică în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 425 (păstrați tigaia în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
În timp ce cuptorul se preîncălzește, gătiți felia de slănină într-o tigaie mică la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie și sfărâmați. Rezervați picăturile.
Stropiți picăturile de slănină și uleiul de canola în tigaia de prăjire preîncălzită; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de ciuperci în tigaie; se amestecă.
Coaceți ciupercile la 425 timp de 8 minute.
Adăugați haricots verts și presărați sare kosher și piper negru proaspăt măcinat; arunca.
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când fasolea este ușor rumenită și crocantă. Aruncați cu slănină rezervată, pătrunjel și usturoi tocat.