Haricots fumoase Verts și ciuperci

Haricots fumoase Verts și ciuperci
Smoky Haricots Verts și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 88 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, piper, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui fiert cu ciuperci, migdale și Haricots Sotate Verts, Haricots Verts Cu Alune, și Salată Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mică în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 425 (păstrați tigaia în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
În timp ce cuptorul se preîncălzește, gătiți felia de slănină într-o tigaie mică la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți slănina din tigaie și sfărâmați. Rezervați picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Stropiți picăturile de slănină și uleiul de canola în tigaia de prăjire preîncălzită; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Adăugați amestecul de ciuperci în tigaie; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți ciupercile la 425 timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Adăugați haricots verts și presărați sare kosher și piper negru proaspăt măcinat; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Haricots VertsHaricots Verts
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
8
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când fasolea este ușor rumenită și crocantă. Aruncați cu slănină rezervată, pătrunjel și usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista