Hanuka Marshmallow Dreidels
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Hanukkah Marshmallow Dreidels. O porție conține 241 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sărutări de ciocolată, ciocolată cu lapte, marshmallows jumbo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dreidels De Marshmallow De Ciocolată Comestibilă, Sufganiyot Mexican glazurat cu ciocolată caldă (gogoși Hanukkah) cu umplutură de Marshmallow, și Candy Dreidels pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată sau pergament.
Într-un cazan dublu sau într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată sau bomboanele se topesc la foc mic, amestecând frecvent pentru a preveni arderea.
Suliți fiecare marshmallow cu un băț de covrig, asigurându-vă că merge aproximativ 3/4 din drum în marshmallow. Scufundați fundul unui sărut de ciocolată sau nonpareil în ciocolata topită și aderați-l la celălalt capăt al marshmallow-ului.
Așezați-l pe o parte pe hârtia cerată pentru a seta. Repetați cu marshmallows rămase.
Puneți-le în frigider timp de 15-30 de minute pentru a vă asigura că componentele au aderat.
Reîncălziți ușor ciocolata, astfel încât să fie din nou moale și topită. Folosind bățul de covrig ca mâner, înmuiați una dintre deliciile dvs. în ciocolată, astfel încât să fie acoperită până la vârful marshmallow.
Așezați pe foaia de copt căptușită; repetați cu marshmallows rămase. Notă: o parte va rămâne ușor aplatizată, dar este ok-oricum le face mai ușor de afișat.
Folosind glazura albă de decorare, adăugați litere ebraice pe părțile laterale ale dreidelor. Mi se pare că pentru începători, simbolul "fân", care seamănă vag cu semnul pi, este cel mai ușor de desenat. Desigur, le-ați putea decora întotdeauna cu Steaua lui David sau cu o imagine de zăpadă, chiar dacă nu din punct de vedere tehnic dreidel-precis.
Lăsați dreidels să se stabilească aproximativ 30 de minute înainte de servire.