Hamburgeri mici cu gust de ceapă
Reteta hamburgeri mici cu ceapa savura ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 32 minute. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 160 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Hamburgeri Cu Gust De Castravete, Găluște mici de cartofi cu roșii, ceapă și sos Guanciale, și Fripturi la grătar cu sos de ceapă și gust de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mare.
Combinați toată carnea măcinată într-un bol mare de amestecare. Forma în 16 (1 uncie) chiftele. Condimentează cu generozitate prăjiturile cu sare și piper și stropește cu ulei.
Gatiti burgeri pe un gratar foarte fierbinte timp de aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte. Dacă se dorește o aromă de fum, puteți așeza un capac pe grătar în timpul gătitului.
Serviți chiftelele pe rulourile Parker House garnisite cu o murătură de mărar și o aromă de ceapă.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline și căței de usturoi.
Sotati usturoiul pana se rumeneste usor.
Adăugați ceapa și continuați să gătiți amestecul până se rumenesc. Se condimentează bine cu sare și piper, se adaugă apa, se amestecă și se aduce la fierbere, răzuind bucățile caramelizate de pe fundul tigaiei. Se amestecă ketchup și muștar. Se fierbe până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească înainte de a servi cu burgerii.;