Hamburger, Cheddar și macaroane

Hamburger, Cheddar, și macaroane arunca ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 521 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, oregano, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Hamburger și macaroane, Broccoli, slănină și Cheddar, și Hamburger Macaroane Skillet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți macaroane într-un cuptor olandez conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Se scurge și se lasă deoparte.
Se încălzește tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de vită; gătiți 3 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Îndepărtați carnea de vită cu o lingură pliată.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; sotati 2 minute. Se amestecă pasta de roșii, pudra de chili, boia de ardei, oregano și roșiile; gătiți 2 minute sau până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional. Se amestecă macaroane, carne de vită și 3/4 cană de brânză; gătiți 1 minut sau până se topește brânza. Se amestecă sare și piper.
Presărați 1 lingură de brânză peste fiecare porție.