Ham ' n ' Swiss Rolls

Ham ' n ' Swiss Rolls
O porție conține 307 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți șuncă, brânză elvețiană, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri Elvețiene De Pui, Rulouri Elvețiene De Bietă, și Prosciutto-Rulouri Elvețiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se separă semiluna în opt triunghiuri. Într-un castron mic, combinați șunca, brânza, muștarul și ceapa; așezați 2 linguri de amestec în centrul fiecărui triunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Îndoiți punctele spre centru și prindeți marginile pentru a sigila.
3
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
4
Se coace la 375 la 11-13 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista