Ham ' n Swiss Biscuits

Ham ' n Swiss Biscuits
Biscuiții Ham ' n Swiss ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 5 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 453 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de margarină, semințe de mac, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Șuncă și biscuiți Elvețieni, Ham ' n Swiss Biscuits, și Biscuiți Elvețieni Cu Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Amestecați șunca conservată, ceapa uscată, 1 linguriță de semințe de Mac și margarina împreună într-un bol până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă UscatăCeapă Uscată
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Separați biscuiții; apăsați 5 biscuiți pe o foaie de copt ungurească, astfel încât fiecare biscuit să fie aplatizat și cu diametrul de aproximativ 3 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Lingurați aproximativ 2 linguri de amestec de șuncă în centru fiecare biscuit aplatizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Îndoiți feliile de brânză elvețiană pentru a rupe în sferturi și așezați 4 sferturi deasupra șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Puneți amestecul de șuncă rămas peste bucățile de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Pe o suprafață de lucru înmuiată, apăsați ușor restul de 5 biscuiți în cercuri de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
8
Așezați un cerc de biscuiți de 4 inci pe fiecare biscuit acoperit și întindeți ușor biscuitul de sus pentru a acoperi umplutura. Apăsați ușor marginile împreună, dar nu sigilați bine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
9
Presărați fiecare biscuit umplut cu un vârf de semințe de mac pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile de biscuiți se rumenesc și umplutura este fierbinte, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
11
Serviți cald.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista