Ham ' n Swiss Biscuits
Biscuiții Ham ' n Swiss ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 5 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 453 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de margarină, semințe de mac, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Șuncă și biscuiți Elvețieni, Ham ' n Swiss Biscuits, și Biscuiți Elvețieni Cu Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați șunca conservată, ceapa uscată, 1 linguriță de semințe de Mac și margarina împreună într-un bol până se combină bine.
Separați biscuiții; apăsați 5 biscuiți pe o foaie de copt ungurească, astfel încât fiecare biscuit să fie aplatizat și cu diametrul de aproximativ 3 1/2 inci.
Lingurați aproximativ 2 linguri de amestec de șuncă în centru fiecare biscuit aplatizat.
Îndoiți feliile de brânză elvețiană pentru a rupe în sferturi și așezați 4 sferturi deasupra șuncii.
Puneți amestecul de șuncă rămas peste bucățile de brânză elvețiană.
Pe o suprafață de lucru înmuiată, apăsați ușor restul de 5 biscuiți în cercuri de 4 inci.
Așezați un cerc de biscuiți de 4 inci pe fiecare biscuit acoperit și întindeți ușor biscuitul de sus pentru a acoperi umplutura. Apăsați ușor marginile împreună, dar nu sigilați bine împreună.
Presărați fiecare biscuit umplut cu un vârf de semințe de mac pentru garnitură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile de biscuiți se rumenesc și umplutura este fierbinte, 10 până la 15 minute.