Halloween Stratificat Pânză De Păianjen Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Halloween stratificat pânză de păianjen Dip ar putea fi o reteta super pentru a încerca. Această rețetă servește 72 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de smântână, amestec de brânză mexicană, guacamole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spiderweb milionar Shortbread pentru Halloween, Pizza de casă de 30 de Minute cu pânză de păianjen de Halloween, și Halloween Stratificat Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente taco. Lingură în bol de servire din sticlă rezistentă la căldură.
Răspândiți salsa peste amestecul de carne de vită.
Întindeți fasolea neagră peste salsa, rezervând 1 fasole pentru topping.
Se presară cu brânză. Lingurați 2 linguri de smântână într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și puneți-o deoparte. Lingura smântână rămasă peste brânză. Puneți guacamole peste smântână.
Tăiați colțul mic al sacului; răsuciți deasupra smântânii și, lucrând de la centru la marginea exterioară, pipeți smântâna pentru a forma un design în spirală. Lucrând de la centrul spiralei până la marginea exterioară, trageți ușor vârful cuțitului prin spirală pentru a forma web, de aproximativ 12 ori.
Așezați fasole neagră rezervată în pânză pentru păianjen.