Halloween Mumie Spanac Dip
Halloween mumie spanac Dip necesită aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 278 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18 și costă 80 de cenți pe porție. 9082 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de aluat de pizza, parmezan, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halloween Mumie Spanac Dip, Cookie De Mumie De Halloween, și Halloween Mami Tratează pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți aluatul în oval de 12x6 inci pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit. Indentați aluatul, la aproximativ 3 inci de la un capăt al ovalului, pentru capul mumiei.
Lăsați să crească în loc cald 20 min. sau până la dublarea volumului.
Încălziți cuptorul la 191°.
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când pâinea devine maro aurie și sună goală atunci când este bătută ușor. Trageți brânza de sfoară pentru a face aproximativ 16 fâșii; aranjați pe pâine pentru ambalajele mumiei.
Coaceți 1 până la 2 min. sau doar până când brânza este topită; se răcește ușor. Apăsați felii de măsline în pâine pentru ochii mumiei; se răcește complet.
Între timp, amestecați smântâna și pansamentul într-un castron mediu până se omogenizează. Se amestecă următoarele 5 ingrediente. La frigider 30 min. sau până când este gata de servit.
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a îndepărta pâinea din partea de sus a corpului mumiei; scoateți pâinea din centru, lăsând coaja subțire pe partea inferioară și laterală. (Rezervați blatul de pâine. Aruncați pâinea îndepărtată sau rezervați pentru o altă utilizare.) Umpleți pâinea cu baie de spanac chiar înainte de servire; acoperiți cu vârful pâinii.
Serviți cu biscuiți. (Informațiile nutriționale sunt doar pentru dip și crackers.)