Halloween Mumie Spanac Dip

Halloween Mumie Spanac Dip
Halloween mumie spanac Dip necesită aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 278 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18 și costă 80 de cenți pe porție. 9082 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de aluat de pizza, parmezan, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halloween Mumie Spanac Dip, Cookie De Mumie De Halloween, și Halloween Mami Tratează pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți aluatul în oval de 12x6 inci pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit. Indentați aluatul, la aproximativ 3 inci de la un capăt al ovalului, pentru capul mumiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Lăsați să crească în loc cald 20 min. sau până la dublarea volumului.
3
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Ungeți aluatul cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când pâinea devine maro aurie și sună goală atunci când este bătută ușor. Trageți brânza de sfoară pentru a face aproximativ 16 fâșii; aranjați pe pâine pentru ambalajele mumiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți 1 până la 2 min. sau doar până când brânza este topită; se răcește ușor. Apăsați felii de măsline în pâine pentru ochii mumiei; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Între timp, amestecați smântâna și pansamentul într-un castron mediu până se omogenizează. Se amestecă următoarele 5 ingrediente. La frigider 30 min. sau până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a îndepărta pâinea din partea de sus a corpului mumiei; scoateți pâinea din centru, lăsând coaja subțire pe partea inferioară și laterală. (Rezervați blatul de pâine. Aruncați pâinea îndepărtată sau rezervați pentru o altă utilizare.) Umpleți pâinea cu baie de spanac chiar înainte de servire; acoperiți cu vârful pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baie De SpanacBaie De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Serviți cu biscuiți. (Informațiile nutriționale sunt doar pentru dip și crackers.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții18
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista