Halloumi la grătar cu sfeclă roșie și portocală
Halloumi Griddled cu sfeclă roșie & orange este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 78 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de sfeclă roșie, portocale, năsturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de pui la grătar cu muștar, sfeclă roșie și portocale, Salată cu frunze de sfeclă roșie și halloumi, și Salată Halloumi cu portocale și mentă.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie la foc mare. Într-un castron mare, combinați sfecla roșie, segmentele de portocale și sucul și oțetul de vin alb. Se condimentează, apoi se amestecă ușor împreună.
Tăiați cu grijă fiecare bloc de halloumi în 4 bucăți, apoi condimentați pe ambele părți cu piper negru. Griddle sau prăjiți halloumi timp de 1-2 minute pe fiecare parte până când sunt aurii și crocante, iar brânza începe să se topească.
Adăugați năsturelul în salata de sfeclă roșie și portocale, apoi aruncați împreună. Împărțiți salata între farfurii, apoi acoperiți fiecare cu felii de brânză fierbinte.