Halloumi la grătar cu pepene verde și ulei de busuioc-mentă

Halloumi la grătar cu pepene verde și ulei de busuioc-mentă este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 2462 calorii. Pentru $14.3 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 89 de fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, busuioc, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de pepene verde și Halloumi la grătar cu fasole verde mentă, Salată Halloumi la grătar cu sos de mentă, și Frigarui de piersici si Halloumi la gratar cu sos de busuioc-Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Pur și simplu busuioc, 3 linguri de mentă și usturoi într-un blender. Cumașină care rulează, adăugați 1/2 cană de ulei. Set astrainer peste un castron mic; tulpina, presarepe solide. Se condimentează cu sare și piper.
Periați grătarul cu ulei.
Stropiți 2 linguriulei de busuioc-mentă peste roșii și brânză;condimentează cu sare și piper. Grill roșii, întorcându-se ocazional, până când sunt arse șise arde, aproximativ 4 minute. Brânză la grătar până când este carbonizată frumos în locuri și începe să se topească, aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte.
Aranjați pepene galben pe un platou. Se acoperă cubrânză și roșii.
Se stropeste ramasululei de ierburi peste; garnisiți cu mentă feliată.
Per porție: 456 calorii, 37 g grăsimi, 21 g carbohidrați