Halloumi & bacon rolls

Halloumi & bacon rolls ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 20. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 85 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 515 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză bloc halloumi, slănină strecuită, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 5%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Varză de Bruxelles prăjită cu slănină și Halloumi, Rulouri De Bacon Și Gruyeincrucrore, și Rulouri De Scorțișoară Cu Slănină.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Tăiați halloumi în 20 de bețe. întindeți fiecare rasher de pancetta cu spatele unui cuțit, apoi tăiați în jumătate. condimentează pancetta doar cu piper negru, apoi presară cu arpagic tocat.
Rotiți pancetta în jurul halloumi într-o spirală și aranjați pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 10-12 minute sau până când pancetta este maro și începe să crisp.