Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Halibut și Cioppino cu aluat din San Francisco. Această rețetă servește 4 și costă 22,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 209g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 2049 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 54 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați San Francisco Cioppino, San Francisco Cioppino, și SLABANOAGE SAN FRANCISCO CIOPPINO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Combinați, usturoiul, untul, pătrunjelul, sarea și piperul într-un bol și amestecați pentru a combina. Ungeți interiorul feliilor cu unt de usturoi și prăjiți întreaga pâine la cuptor timp de 10 minute până când sunt crocante și parfumate. Rezervați rămas peste untul de usturoi pentru a completa cioppino cu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Cioppino
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Așezați chorizo-ul într-un robot de bucătărie și procesați până când bucățile sunt mici și bine măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu și adăugați chorizo măcinat pentru a găti până când se colorează bine și se redă grăsimea. Între timp adăugați usturoiul, țelina, ceapa și roșiile scurse în robotul de bucătărie și procesați până când aveți o consistență netedă de bucăți mici de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol Chorizo
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Odată ce chorizo-ul măcinat este gătit, turnați un număr de două ulei de măsline extravirgin și adăugați piureul de legume, cimbru și frunza de dafin și sotati încă 5 până la 7 minute. Când lichidul s - a fiert puțin, praf cu făina și amestecați bine-aceasta formează baza unui roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Sol Chorizo
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Adăugați vinul roșu, sucul de roșii rezervat și stocul de pui. Se condimentează ușor cu sare și piper, apoi se acoperă și se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Semințe De Leuștean Pudră
7
După 1 oră, întoarceți căldura și adăugați crabii și scoicile în bulion și aburiți până se deschid, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura și adăugați creveții și fileurile de pește, amestecați ușor pentru a acoperi totul. Fierbeți ușor până când creveții și peștele sunt gătite, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
8
Serviți cioppino cu pâine prăjită și acoperiți cu o lingură de unt de usturoi rezervat, puțină pătrunjel proaspăt și lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Unt De Usturoi
Cioppino
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.