Halibut Învelit Cu Dovlecei "Scoici

Halibut Învelit Cu Dovlecei
Halibut învelit cu dovlecei "scoicile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1019 calorii, 42G de proteine, și 52G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână boia, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Halibut Învelit În Phyllo, Halibut Învelit În Cartofi, și Halibut Învelit În Romaine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti, amestecați ingredientele pentru cele două frecări și glazura în 3 boluri separate. Apoi, folosind un cojitor de legume, începeți să curățați de-a lungul lungimii dovlecelului, începând cu stratul exterior verde, creând panglici groase de 1/2 inch. Rotiți dovleceii un sfert de tură după fiecare coajă pentru a face panglici oarecum uniforme. Faceți cât mai multe și opriți-vă când ajungeți la semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
BolBol
2
Așezați panglicile pe o farfurie și presărați dovleceii frecați pe ambele părți, întinzându-l ușor cu mâinile până când toate bucățile sunt acoperite. Nu trebuie să fie o acoperire uniformă, dar doriți ca fiecare panglică să aibă puțină culoare și condiment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scufundați bucățile de halibut în frecarea scoicii, asigurându-vă că sunt acoperite pe toate părțile. Înfășurați strâns o panglică de dovlecel în jurul unui cub de halibut ca o centură, astfel încât capetele să se suprapună. Folosiți o scobitoare pentru a fixa dovlecelul și împingeți-l în cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
HalibutHalibut
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
FolieFolie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
5
Așezați halibutul înfășurat pe o farfurie și repetați procedura cu restul de panglici de pește și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
HalibutHalibut
PeștePește
6
Acum este timpul să începeți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
7
Adăugați spanacul în oala clocotită cu apă și gătiți timp de 1 minut. Scoateți imediat spanacul din apă cu o lingură pliată, rezervând lichidul de gătit și transferați spanacul într-o strecurătoare pentru a se scurge. Clătiți cu apă rece și când se răcește la atingere, folosiți-vă mâinile pentru a stoarce bine spanacul și a stoarce lichidul. Faceți acest lucru de 4 până la 5 ori până când nu rămâne apă. Se toacă fin spanacul în bucăți mici verzi și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați șalota și gătiți timp de 2 minute. Apoi adăugați făina și bateți până se combină, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați smântâna și bateți până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Adăugați vinul și spanacul tocat și continuați să gătiți încă 5 minute. Sosul va arăta gros, ca spanacul crem. Reduceți căldura la cea mai mică setare pentru a menține sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
SosSos
VinVin
12
Reîncălziți apa pe care ați folosit-o pentru a găti spanacul și aduceți la fierbere. Asigurați-vă că aveți rondele de halibut, glazura, o farfurie, o foaie mare de folie și vasul de servire gata de plecare, pentru că sunteți pe cale să vă deplasați rapid prin bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
SpanacSpanac
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți timp de 10 minute sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj. În timp ce pastele se gătesc, încălziți 1 linguriță de ulei vegetal la foc mediu într-o tigaie mare (antiaderentă dacă este posibil). Când uleiul începe să șuiere și să sfârâie, așezați bucățile de halibut în tigaie într-un singur strat și gătiți timp de 2 minute. Răspândiți uniform glazura pe partea superioară a peștelui și apoi răsturnați rundele de halibut, gătind cealaltă parte încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
HalibutHalibut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PastePaste
ApăApă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Întindeți din nou mai multă glazură pe partea superioară, răsturnați și gătiți pentru Ultimele 1 până la 2 minute. Halibutul va avea un foc crocant, maro pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
15
Puneți peștele gătit pe o farfurie curată și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi. Dacă a trebuit să împărțiți peștele în două loturi, repetați până când toate rundele de halibut sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
16
În cele din urmă, scurgeți pastele și puneți-le într-un castron mare cu un strop de ulei de măsline, astfel încât tăiței să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Adăugați sosul cald de spanac în paste și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PastePaste
SosSos
18
Pentru a servi, faceți un cuib de tăiței sosiți pe o farfurie și acoperiți cu 4 sau 5 "scoici" per oaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PastePaste
19
Scoateți scobitorii și săpați.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
20
Notă Dacă doriți cu adevărat să vă păcăliți oaspeții, este ușor să vă faceți cuburile de halibut să semene mai mult cu scoici. Folosind o lingură ca șablon, apăsați ușor pe halibut și apoi urmăriți-l cu un cuțit ascuțit. Dacă vă tăiați cuburile suficient de mici, puteți doar să le apăsați în lingură pentru a forma o formă de bilă fără a fi nevoie să tăiați peștele. Dar dacă aveți resturi de pește rămase, nu le aruncați. Gătiți-le într-o tigaie cu orez rămas, mazăre și alte legume pentru a face o cină rapidă de orez prăjit în noaptea următoare. notă
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
HalibutHalibut
PeștePește
MazăreMazăre
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
21
Dacă nu aveți timp să faceți tăiței și sos, iată un schimb ușor. Folosiți dovleceii pentru a face tăiței în loc de slănină falsă. Săriți sosul de spanac și învelișul de dovlecei și pur și simplu serviți scoicile peste un pat sănătos de tăiței de paste de dovlecei.număr de sodiu: dovlecei: 26 mg pe dovlecel mare; Halibut: 58 mg pe 3 uncii; spanac: 24 mg pe 1 cană; smântână grea: 5 mg pe 1 lingură; tăiței: 0 până la 10 mg, pe 4 uncii uscate în funcție de marcă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De DovleceiTaitei De Dovlecei
Cremă GreaCremă Grea
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
HalibutHalibut
PastePaste
SpanacSpanac
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
SosSos
FolieFolie
22
Retipărit cu permisiunea editorului, Houghton Mifflin Harcourt. Din cartea de bucate Limitless Low-Sodium a lui Sodium Girl: cum să pierzi sarea și să mănânci alimentele pe care le iubești de Jessica Goldman Foung. Drepturi de autor 2013 de Jessica Goldman Foung; copyright pentru copertă și fotografie interioară 2013 de Matt Armendariz. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista