Halibut în Escabeche necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 367 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $ 5.99 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, cimbru, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil bască cu fasole albă și sos de plante medicinale), Escabeche, și Escab.
Instrucțiuni
1
Tăiați peștele în fâșii late de 2 inci și uscați-le. Condimentați făina cu sare și piper, dragați peștele în ea și îndepărtați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Sotati pestele pana se rumeneste usor pe ambele parti, aproximativ 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie și apoi puneți peștele într-un singur strat într-un vas de sticlă superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
5
Scurgeți uleiul din tigaie, readuceți-l la foc mediu și adăugați 3 linguri de ulei de măsline proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa, ardeii grași și capota scotch, dacă folosiți, și gătiți până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Scotch Whisky
7
Adăugați usturoiul, cimbrul, frunzele de dafin, boabele de piper și ienibaharul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Se toarnă în oțet și apă și se aduce la fierbere. Puneți legumele și ierburile peste pește și apoi adăugați sosul de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță Brite
9
Se servește fierbinte sau se lasă să se răcească la temperatura camerei și se dă la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.