Halibut Veracruz

Halibut Veracruz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 280 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de sare kosher, fileuri de halibut, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Halibut Veracruz, Halibut Veracruz, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi).
Instrucțiuni
Așezați roșiile pe o foaie mare de copt cu margini.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute. Întoarceți roșiile; coaceți încă 20 de minute sau până când pielea este blisterată și ușor rumenită. Pulsați roșiile și sucurile de tigaie într-un robot de bucătărie până când sunt tocate aproximativ.
Saut ceapa in 2 linguri de ulei fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi și serrano; saut 15 secunde.
Adăugați măsline, capere și roșii tocate; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă oregano.
Presărați halibut cu sare și piper. Topiți untul cu restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați halibut; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.