Halibutul ușor copt cu pergament este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $12.86 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 558 calorii, 65g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la recipes.menshealth.com are 1 fani. Un amestec de ardei gras, ceapă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Halibut Și Shimeji Coapte În Pergament, Halibut Și Shimeji Coapte În Pergament, și Halibut Copt În Pergament Cu Coriandru Și Ghimbir pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.