Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă Jalapeimbroko

Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă Jalapeimbroko
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă jalape Circularo ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 463 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $5.78 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ulei de măsline, muștar dijon, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Halibut Prăjit Cu Vinaigretă Caldă De Plante Citrice Și Amestec Prăjit, Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă de Caper, și Halibut prăjit în tigaie cu Rețetă de vinaigretă cu Caper.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați oțetul și ceapa cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea 10 minute, apoi amestecați mierea, coriandrul, muștarul, usturoiul și 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați jalapeo și gătiți, rotind, până când este carbonizat și blister pe toate părțile, aproximativ 2 minute; lasa sa se raceasca usor. Alunecă de pe pielea carbonizată. Aruncați tulpina și tăiați jalapeo pe jumătate pe lungime. Răzuiește semințele și toacă fin jalapeo-ul. Se amestecă jalapeo în vinetă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline la foc moderat. Condimentați fileurile de halibut cu sare și piper și gătiți, întorcându-le o dată, până când sunt opace pe tot parcursul, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați halibutul într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
7
Bateți vinaigreta, lingurați-o peste pește și serviți cu pene de avocado sau năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista