Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă Jalapeimbroko

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă jalape Circularo ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 463 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $5.78 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ulei de măsline, muștar dijon, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Halibut Prăjit Cu Vinaigretă Caldă De Plante Citrice Și Amestec Prăjit, Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă de Caper, și Halibut prăjit în tigaie cu Rețetă de vinaigretă cu Caper.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați oțetul și ceapa cu 1/2 linguriță de sare.
Lăsați să stea 10 minute, apoi amestecați mierea, coriandrul, muștarul, usturoiul și 1/4 cană de ulei de măsline.
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Adăugați jalapeo și gătiți, rotind, până când este carbonizat și blister pe toate părțile, aproximativ 2 minute; lasa sa se raceasca usor. Alunecă de pe pielea carbonizată. Aruncați tulpina și tăiați jalapeo pe jumătate pe lungime. Răzuiește semințele și toacă fin jalapeo-ul. Se amestecă jalapeo în vinetă și se condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline la foc moderat. Condimentați fileurile de halibut cu sare și piper și gătiți, întorcându-le o dată, până când sunt opace pe tot parcursul, aproximativ 8 minute.
Transferați halibutul într-un platou.
Bateți vinaigreta, lingurați-o peste pește și serviți cu pene de avocado sau năsturel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.