Halibut prăjit în tigaie cu R olfactiv
Pan-Fried Halibut cu R Xqqumoulade ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 410 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți maioneză, capere, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit Po ' Boy cu Remoulade de casă, Murături prăjite cu Remouladă picantă, și BLT de roșii verzi prăjite cu Remoulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 6 ingrediente.
Puneți făina într-un vas puțin adânc.
Așezați panko într-un alt vas superficial.
Așezați albusul de ou într-un alt vas superficial.
Presărați peștele uniform cu sare și praf de usturoi. Lucrul cu 1 file la un moment dat, pește de dragare în făină, scuturând excesul. Scufundați peștele în albusul de ou, permițând scurgerea excesului. Înveliți peștele complet cu panko, apăsând ușor. Pune deoparte. Repetați procedura cu restul de pește, făină, albus de ou și panko.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-vă pentru a acoperi.
Adăugați pește în tigaie; reduceți focul la mediu și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și fulgii de pește ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu sos și pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.