Halibut prăjit cu sos Romesco și gust de măsline

Rețeta Halibut prăjit cu sos Romesco și gust de măsline este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $7.13 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 252 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ardei gras, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Halibut prăjit cu sos de măsline verzi, Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline, și Halibut Cu Ardei Gras Roșu Și Gust De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei gras și roșii, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați ardeii cu mâna. Se fierbe timp de 12 minute sau până când ardeii se înnegrește.
Puneți ardeii și roșiile într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii și roșiile.
Puneți ardeii, roșiile, migdalele și următoarele 7 ingrediente (prin 2 căței de usturoi tocați) într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Reduceți temperatura cuptorului la 40
Pentru a pregăti gustul, combinați măslinele și următoarele 6 ingrediente (prin 2 căței de usturoi tocate) într-un castron mic.
Pentru a prepara pește, combinați vinul și următoarele 6 ingrediente (prin 2 căței de usturoi tocate) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați fileuri în pungă; sigilați și marinați la frigider 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Scoateți fileurile din pungă; aruncați marinada.
Așezați fileurile pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Presărați fileurile cu 1/2 linguriță de sare.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu sos romesco și gust de măsline.
Garnisiți cu crenguțe de oregano, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.