Halibut prăjit cu sos de măsline verzi

Halibut prăjit cu sos de măsline verzi
Halibutul prăjit cu sos de măsline verde este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 7,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 424 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de frunze de dafin, unt, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Halibut la grătar cu roșii, măsline verzi și sos de țelină, Halibut prăjit cu sos Romesco și gust de măsline, și Ruladă de tort de Crab Halibut cu sos de smântână de lămâie, fasole verde și cartofi prăjiți cu trufe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un vas mare, puțin adânc, amestecați 2 linguri de suc de lămâie cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3
Adăugați fileurile de halibut și întoarceți-le la strat. Se da la frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
4
Într-o tigaie medie, combinați bulionul de pește, vinul, șalota, boabele de piper alb, frunza de dafin și restul de 2 linguri de suc de lămâie. Se fierbe la foc mare până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper AlbBoabe De Piper Alb
Stoc De PeșteStoc De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se adaugă smântâna, se fierbe și se fierbe la foc moderat până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 10 minute. Se strecoară sosul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Condimentați fileurile de halibut cu sare și piper alb și transferați-le pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți în treimea superioară a cuptorului până când este gătit, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Adăugați măslinele în sosul de smântână și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
9
Se toarnă orice suc de pește acumulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Scoateți sosul de pe foc și amestecați untul până se încorporează. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper alb. Puneți fileurile de halibut pe farfurii încălzite, lingurați sosul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista