Friptura de Halibut cu sos de ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 341 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 8.31 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, un strop de sos de piper, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare includ Sfat Friptură Și Sos De Cremă De Ceapă, Carne de porc prăjită cu sos dulce de ceapă-rubarbă, și Pui Fript Misoyaki Cu Sos De Ceapă Shoyu.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.