Halibut La Grătar, Vinete Și Baby Bok Choy Cu Grătar Coreean

Halibut La Grătar, Vinete Și Baby Bok Choy Cu Grătar Coreean
Halibut la grătar, vinete și Baby Bok Choy cu grătar coreean ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 521 calorii, 41G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $9.61 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de orez nesezonat, apă, vinete japoneze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Halibut la grătar, vinete și Baby Bok Choy cu sos de grătar coreean, Vinete la grătar și Bok Choy cu sos coreean BBQ, și Cotlete de porc glazurate la grătar în stil coreean, cu ceapă roșie și Baby Bok Choy pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În29 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista