Halibut la grătar cu vinaigretă cu capere de lămâie

Halibut la grătar cu vinaigretă cu capere de lămâie
Halibutul la grătar cu vinaigretă de lămâie-Caper este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 188 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher, capere, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Halibut la grătar cu vinaigretă cu capere de lămâie, Sparanghel La Grătar Cu Vinaigretă Cu Capere De Lămâie, și Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă de Caper.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Pentru a pregăti peștele, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
3
Presărați pește cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
4
Adăugați pește în tigaie; grătar 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Puneți vinaigreta peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie
5
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista