Halibut la grătar cu sos verde

Halibutul la grătar cu sos verde este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 459 calorii, 32g de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, oțet de tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Halibut la grătar cu sos verde, Halibut la grătar cu roșii, măsline verzi și sos de țelină, și Halibut la grătar cu fenicul și tapenadă de măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați ierburile, uleiul, oțetul de tarhon și usturoiul într-un blender până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper. Dacă are un gust ușor amar, adăugați zahăr după gust.
Transferați sosul într-un castron, acoperiți și dați-l la frigider până la servire.
Preîncălziți broilerul sau faceți un foc într-un grătar în aer liber. Periați ușor fiecare file cu ulei și condimentați cu sare și piper. Se fierbe sau se pune la grătar, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute, până când peștele este abia opac când este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit.
Se transferă în farfurii și se servește, cu sosul verde și pene de lămâie.
Înlocuiți șase file de somon pentru halibut.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.