Halibut La Grătar Cu Salsa De Pepene Verde

Halibutul la grătar cu Salsa de pepene verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 351 calorii, 43G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 233 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare și piper kosher, ulei de măsline, ardei iute thailandezi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pepenele verde, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde Înghețat {Și Cum Să Tăiați Un Pepene Verde} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Halibut Cu Salsa Pepene Verde, Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar, și Halibut la grătar cu Salsa de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stropiți peștele cu ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute.
În timp ce grătarul se încălzește, pregătiți salsa combinând toate ingredientele într-un castron mediu. Pune deoparte.
Curățați și ungeți grătarul.
Așezați peștele peste partea fierbinte a grătarului cu pielea în jos. Gatiti fara sa va miscati pana cand pielea este crocanta si redata, aproximativ patru minute. Întoarceți cu grijă peștele cu o spatulă largă. și gătiți pe a doua parte până când sunt fierte. Carnea trebuie să fie ușor descuamată și să nu ofere rezistență atunci când este străpunsă cu o scobitoare sau un tester de tort.
Scoateți peștele de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Se servește cu salsa de pepene verde.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.