Halibut la grătar cu roșii, măsline verzi și sos de țelină
Halibut la grătar cu roșii, măsline verzi și sos de țelină este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 508 calorii, 77g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $14.33 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de până la 3 hamsii, sare kosher, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Halibut La Grătar Cu Fenicul Și Tapenadă De Măsline Verzi, Halibut la grătar cu fenicul și tapenadă de măsline verzi, și Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele într-un bol, adăugând sos fierbinte, sare, hamsii și măsline după gust. Puneți deoparte 30 până la 60 de minute pentru ca aromele să se reunească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Aluat De Pâine De Porumb
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți un grătar la mare (aproximativ 450). Pregătiți peștele: într-un castron mare, puțin adânc, acoperiți peștele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați piperul, sarea kosher și sarea de țelină; frecați peste tot peștele. Grătar de gătit cu ulei, folosind un teanc de prosoape de hârtie cu ulei și clești. Pește la grătar, întorcându-se o dată, până când apar semne și peștele este doar gătit, 5 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
* La măsline groapă, sparge unul la un moment dat cu partea plată a cuțit un bucătar, și taie groapă.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.