Halibut La Grătar Cu Legume Prăjite Tamarind

Halibut La Grătar Cu Legume Prăjite Tamarind
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Halibut la grătar cu legume prăjite Tamarind ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 804 calorii, 100g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $21.51 pe portie, această rețetă acoperă 78% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână granule de bouillon instant de pui, muguri de fasole, pastă de tamarind și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Vinete Tamarind Prăjite, Carne de vită Tamarind prăjită și Broccoli, și Halibut la grătar ni Aproximaloise cu legume de piață pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista