Halibut la grătar cu gust picant de ceapă roșie, avocado, sparanghel și vinetă Chipotle

Halibut la grătar cu gust picant de ceapă roșie, avocado, sparanghel și vinetă Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul la grătar cu gust picant de ceapă roșie, avocado, sparanghel și vinaigretă Chipotle. Această rețetă face 4 porții cu 963 calorii, 83g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $16.63 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 284 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, sare și piper kosher, suc de lămâie din 2 tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halibut la grătar cu ceapă, roșii picante și Avocado, Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, și Halibut la grătar cu gust de trei ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa roșie, ardeii și 2 linguri de suc de lămâie într-un recipient resigilabil. Se condimentează cu sare și piper, se amestecă pentru a se combina și se pune la frigider pentru a lăsa aromele să se amestece cel puțin o oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2
Combinați ardeiul chipotle, uleiul de măsline de ceașcă și oțetul în borcanul unui blender. Puls pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper după gust și se face piure până se omogenizează. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Stropiți peștele cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper, frecând amestecul pe pește pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Așezați peștele pe partea fierbinte a grătarului și gătiți până când fundul fileului începe să devină opac și o spatulă poate fi alunecată sub pește cu puțină rezistență, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
În timp ce peștele se gătește, condimentați sparanghelul și avocado cu sare și piper și stropiți cu câteva linguri de vinetă chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Tăiați restul de 2 tei în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
8
Așezați limes și avocado tăiate cu fața în jos lângă pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Adăugați sparanghel, așezându-l transversal pe grătar, astfel încât să nu cadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
10
Întoarceți peștele și sparanghelul și continuați să gătiți până când fulgii de pește cu o furculiță, sunt opaci aproape până la capăt și se înregistrează între 130 de ani F-135 de ani F pe un termometru de citire instant introdus în mijlocul filetului, cu 3 până la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Transferați peștele, limesul, sparanghelul și avocadourile într-un platou și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Serviți peștele cu sparanghel, jumătăți de tei și avocado la grătar, trecând vinaigreta rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista